Bild 

Tidigare har man funderat över vilka gener man har ärvt från sina föräldrar.

Genom att göra GC kombitest 4, fick jag svar på flera frågor.

Jag valde att göra alla fyra testen, bland annat för att jag med åren har blivit allergisk mot en del livsmedel bland annat fisk och ville gärna förvissa mig om att jag får i mig tillräcklig med näring och rätt kost.

Det visade sig att jag var kolhydratreducerare, skall alltså vara mer försiktig med intag av kolhydrater och i synnerlighet snabba kolhydrater med högt GI.  När det gäller träningen skall jag träna med lite högre puls, som dans, aerobic och löpning. Har därför lagt om min träning till mer pulsträning vilket jag älskar, därmed blir det lite mindre styrketräning än tidigare.

Bentestet visade att jag inte har någon benegenhet för benskörhet vilket jag uppskattar, vi skandinaviska kvinnor har ju en ökad risk dör bland annat lårbenbrott.

Hjärthälsa testet var jag mycket intresserad av, att jag har en ökad risk för att utveckla hjärtsjukdom är inget som oror mig. Vetskapen gör mig mer motiverad till att leva sunt och hälsosamt . P.g.a. min allergi mot fisk, tar jag dagligen GC Antarktis Krill för att tillgodose kroppens behov av omega 3.

I och med att jag alltid har tränat relativt mycket vilket ger en ökad belastning på kroppens celler och ökar behovet av antioxidanter valde jag också att testa näringsbehov. Här visade testet att jag hade förväntade normala nivåer.

Jag har med att göra dessa test fått en genuin insikt i min kropps funktioner. Nu kan jag med hjälp av dessa svar med lätthet följa de anvisningar jag fått.

 

 

Annonser